Setmanari d'informació local - 138 anys

Càritas obre una nova botiga solidària

24121
Imatge de la nova botiga solidària de Càritas oberta des de dijous a Palma. | Càritas

Aquesta setmana s'ha obert, en un local de la Seu de Mallorca, una Botiga Solidària gestionada per Càritas diocesana. L'objectiu és desenvolupar «una acció solidària amb els pobres i afavoridora del medi ambient».

Tal com han explicat, amb l'obertura d'aquesta Botiga Solidària, Càritas Diocesana implementa la seva tasca de «visibilització i compromís amb la justícia social, dels drets humans i del medi ambient, ja que comptar amb aquest espai situat en un indret immillorable ajudarà a donar a conèixer» la tasca de l'entitat.

La Botiga Solidària posa a l'abast del públic els diferents productes que alguns tallers d'inserció estan elaborant per tal d'aconseguir que els col·lectius amb més dificultats d'inserció laboral puguin accedir a un treball normalitzat.

En aquesta Botiga s'hi podrà trobar, productes del taller Koluté (peces de roba africana confeccionada per mans africanes) i Paper (productes amb paper de material natural elaborat al mateix taller), juntament amb productes de Comerç Just.

Aquesta Botiga està ubicada just devora la Seu, al carrer del Capiscolat núm. 4, i estarà oberta de dilluns a divendres de 10:30 a 14 h i de 15 a 18 h i els dissabtes de 10:30 a 14 h.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.