Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 2.000 persones ja han ajudat a escollir els pressuposts participatius de Palma

24119
Més de 2.000 persones ja han ajudat a escollir els pressuposts participatius de Palma d'aquest 2018. | Ajuntament de Palma

Aquest diumenge, 16 de setembre, hores acaba el termini de l'Ajuntament de Palma per poder votar via la web www.tufaspalma.cat algun dels 34 projectes dels pressupostos participatius 2018.

Cort, ha explicat aquest dissabte, que fins ara han emès el seu vot un total de 2.142 persones, una xifra que suposa un 48% més que la xifra de l'edició 2017. La regidora de Participació Ciutadana, Eva Fradeha animat a tothom a participar-hi.

«Aquesta és una eina que fa de Palma una ciutat més democràtica, volem que es vagi consolidant i per això animo a tothom a visitar la web», ha assegurat la regidora, qui ha valorat positivament el fet que «a 24 hores de tancar les votacions hagin votat 700 persones més que l'any anterior».

Aquesta àrea municipal celebrarà també, dijous dia 20 de setembre a les 18 hores, l'acte d'escrutini públic on es donaran a conèixer els resultats d'aquesta edició a la sala de plens.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.