Setmanari d'informació local - 138 anys

Premi Primera Plana a Cucorba, «El grup de música que ha fet ballar més mallorquins»

24103

Aquest dijous es va fer, en el marc de la II FirONA, la festa del sus a la celebració dels cinc anys d'Ona Mediterrània.

La festa es va fer a l'Aljub d'Es Baluard i va comptar amb l'assistència de més de mig centenar de persones, representants de la societat civil mallorquina. També hi assistí la Consellera de Cultura del Govern, Fanny Tur.

L'acte començà amb la projecció del vídeo promocional dels principis d'Ona Mediterrània. A continuació, la presentadora de l'acte. Maria Caubet donà la benvinguda als assistents i explicà que «Aquesta temporada, la 2018 – 2019 serà la sisena d'Ona Mediterrània, una ràdio associativa, generalista compromesa amb la llengua catalana i la llibertat d'expressió. Encaram aquesta temporada amb novetats i reptes que, totd'una, desgranarem, però ja en podem començar a memoritzar una. Enguany ens podreu seguir a través del 88.8 de la FM i, com sempre, a través d'onamediterrania.cat i de l'aplicació per a dispositius mòbils».

A continuació, el coordinador d'Ona Mediterrània i conductor del programa 'La vila del pingüí', Joan Farrés, va presentar la nova temporada. També prengueren la paraula Toni Rotget i Pere Estelrich.

Tot seguit, i després de repassar els cinc anys en imatges, Tomeu Martí, president de l'entitat va fer un repàs a la història d'Ona Mediterrània i de les activitats previstes per a celebrar aquesta fita.

Premi Primera Plana a Cucorba

Un dels moments més àlgids de la vetlada va ser el lliurament del premi Primera Plana de dBalears a Cucorba. El premi, corresponent a l'any 2017, el lliurà, el president de l'OCB, Josep de Luis i el recolliren els membres que formen el conjunt musical nascut a Muro l'any 1977.

L'acte va concloure amb un tast d'una edició especial commemorativa dels cinc anys d'Ona Mediterrània de la cervesa artesana 'Fona' i amb el concert acústic de Salvatge Cor .

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.