Setmanari d'informació local - 138 anys

L'estètica dental, les claus de la seva importància

24083

La societat en l'actualitat dóna molta importància a la imatge, a la part estètica, fins al punt que podríem dir que vivim en una dictadura de la imatge.

No obstant això, la preocupació per l'estètica no és alguna cosa nou, ja que els éssers humans sempre ens hem preocupat per mantenir un aspecte atractiu. Això no solament ocorre amb les persones, doncs moltes espècies animals també cuiden el seu apartat estètic, principalment amb finalitats reproductives.

Encara que les modes van canviant i les tendències són cícliques, existeixen fenòmens que sempre estan presents, i un d'ells és la relació gairebé directa que existeix entre l'èxit professional i social amb lluir un bonic somriure.

Són milers de persones les que cada any se sotmeten a tractaments dentals i d'ortodòncia per millorar el seu aspecte bucal, en molts casos condicionats per aspectes de salut, però en altres ocasions únicament per aconseguir un millor aspecte estètic.

Probablement, en l'actualitat, el tractament dental més demandat sigui la col·locació d'implants, amb el qual s'obté un millor aspecte estètic i que al seu torn ofereix grans beneficis a nivell funcional i de salut. Els tractaments de blanqueamientodental o la col·locació de carillas dentals són altres dues intervencions bastant comunes per resoldre problemes com les taques dentals, la desalineació de les peces o els espais interdentarios.

La salut i la medicina dental és un sector que està a l'alça i que compta amb una àmplia cobertura de centres que ofereixen aquest tipus de tractaments, amb àmplia varietat d'intervencions i tècniques, per aquest motiu no sigui fàcil escollir un centre adequat. Per aquesta raó, us vam mostrar a continuació algunes claus per triar una bona clínica dental.

Els consells bàsics per triar la millor clínica dental

La primera recomanació és molt genèrica, doncs serveix tant per escollir clínica dental com per fer el propi amb un altre tipus de centres. És imprescindible únicament mostrar interès per aquells centres que comptin amb professionals acreditats i especialitzats en els diferents camps de salut dental. Al mateix temps, és important que dentistes, higienistas i tots els professionals estiguin degudament col·legiats.

Aquest és el cas de la clínica de estética en palma de mallorca CENSALUD. Parlem segurament de la millor clínica d'estètica a Palma de Mallorca. En les seves instal·lacions compta amb professionals de diferents branques de la medicina estètica i expliquen com a referent en estètica a la Dra. Caballero.

CENSALUD odontolgia en Mallorca ofereix serveis d'odontologia a Palma de Mallorca, una àmplia varietat d'intervencions que inclouen endodòncies, emplinates, ortodòncia i molts més. Sempre amb la garantia d'estar en mans de professionals acreditats i amb l'ús d'aparells d'alta tecnologia.

Un segon aspecte important a l'hora d'acudir a qualsevol centre de salut és assegurar-se que el material que s'utilitza en la clínica compleix amb totes les característiques d'esterilització i control. Això és fàcilment comprovable perquè les clíniques compten amb controls de qualitat aprovats i per exercir han hagut de ser validades per les autoritats sanitàries. En qualsevol cas, per evitar contratemps solament és recomanable acudir a centres i clíniques que tinguin cert prestigi.

Un tercer consell a l'hora de triar centre dental és mostrar interès per les garanties. Les clíniques han de, per llei, oferir una sèrie de garanties després del tractament realitzat, però mai podem pensar com a clients en una garantia per a tota la vida. Això succeeix així en tots els àmbits de la medicina dental, però especialment en la disciplina de la slaud dental, on tot depèn d'actors aliens al professional i al propi pacient.

La medicina dental és, al seu torn, salut dental i salut estètica, ja que molts tractaments únicament persegueixen millorar l'aspecte físic de cada pacient, però en altres casos, la qual cosa es busca és que el pacient guanyi en salut i, al mateix temps, en autoestima.

Com a quart punt a tenir en compte està el del tracte amb el personal. Davant un tractament dental, el pacient ha de ser conscient que pugues i ha d'exigir a tot moment explicacions als professionals, ortodoncistas, dentistes o higienistas. El pacient ha de sortir de la consulta amb la certesa que coneix en profunditat ustractament i com li va a ser realitzat, per poder prendre una decisió de manera prèvia a la intervenció.

Finalment, i est és un consell aplicable també a altres camps, hem de desconfiar dels preus que són extremadament baixos i les ofertes enganyoses. L'odontologia per norma general no inclou tractaments econòmics, tot té un preu, sobretot la qualitat.

Els pacients han de tenir clares totes aquestes indicacions i aplicar-les en cas de voler iniciar un tractament dental. Si una vegada presa la decisió s'estableix una bona sintonia entre pacient i professional, els resultats seran posiblemenetemolt positius per a ambdues parts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.