Setmanari d'informació local - 138 anys

El ParcBit es prepara per a la seva primera Festa Major

24029

La Fundació Bit organitza per a aquest divendres 14 de setembre la Festa Major del ParcBit, la primera edició d'una festa que compta amb la col·laboració de 15 empreses i entitats que formen la comunitat ParcBit.

Es tracta d'una jornada lúdico-festiva on, a través d'un ambient distès, es pretenen enfortir les relacions entre els treballadors de les diferents empreses del parc tecnològic i crear comunitat.

El gerent de la Fundació Bit, Biel Frontera, ha declarat: «Esperam que esdeveniments com aquests ajudin a consolidar i dinamitzar la comunitat de persones que feim feina al ParcBit, una comunitat que és un dels atractius més importants d'aquest parc tecnològic».

Així, a partir de les 13 hores hi haurà un passacarrer que engrescarà els treballadors del ParcBit, recorrerà els diferents carrers i acabarà a les 14 hores davant l'edifici Disset, on es donarà inici al dinar comunitari obert a tots els treballadors del Parc i a tota la gent que hi està vinculada.

A banda de dinar junts, els assistents podran participar en un sorteig amb nombrosos regals que patrocinen algunes de les empreses del ParcBit, tals com un creuer pel Mediterrani, una smart TV, un patinet elèctric, abonaments al Campus Esport de la UIB i quatre premis més, un de subministrament d'electricitat i tres línies de mòbil gratuïtes durant un any.

A més, es podrà gaudir de música en directe amb la solista Cristina Marte, una zona de demostració de realitat virtual, una altra de fotomuntatges d'animació audiovisual, així com també foodtrucks, zona chill out i dj. També es regalaran tassons i carmanyoles reutilitzables.

Fins ara, més d'un centenar de treballadors ja han comprat els seus tiquets per a dinar a un preu de 5 euros i així poder participar al sorteig. Els quatre restaurants del ParcBit, Xkeno?, Meridià, Menjars casolans i Escola Global Cuina, oferiran un menú tancat que també inclourà opcions vegetarianes.

Durant la jornada també es donaran a conèixer dues iniciatives solidàries de cooperació internacional: TATU Project i Enginyeria Sense Fronteres Illes Balears. Per acabar, la Fundació Bit presentarà l'aplicació Fes e-dit a tots els treballadors del Parc, una eina que preten facilitar la mobilitat de les persones que accedeixen al campus de la UIB, a l’EHIB i al ParcBit i reduir l’ús del vehicle privat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.