Setmanari d'informació local - 138 anys

La música de Jansky i The Prussians és present al festival suec 'Live at Heart'

23949
El directe del duet Jansky ofereix una experiència única, amb moments de pista de ball, experimentació jazzística i improvisació. | IEB

Per primera vegada, la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), és al festival 'Live at Heart', que se celebra a Örbero, Suècia, des del passat 2 de setembre fins al dissabte 8. Els representants de les Illes Balears en aquest festival són el duet Jansky i la banda de música The Prussians.

La participació de Jansky en aquest festival sorgeix de l'intercanvi amb l'agència d'exportació Westside, de Göteborg, mitjançant el qual el duet mallorquí actua al festival 'Live at Heart' aquest divendres i dissabte. L'artista i productora sueca Annelie serà a Fira B! 2018, el dissabte 29 de setembre a les 22.15 hores a Palma.

Per altra banda, el grup mallorquí The Prussians va ser seleccionat pel mateix festival per formar part de la programació musical. The Prussians actua a 'Live at Heart' també aquest cap de setmana.

El 'Live at Heart' és un dels festivals més importants d'Escandinàvia i és una mostra d'artistes, cineastes i altres companyies de la indústria musical d'arreu del món. Aquest encontre va néixer el 2010 i ha anat evolucionat per convertir-se en un festival creatiu, que combina les conferències i jornades professionals amb actuacions i projeccions, en què assisteixen agents de tot el món. La programació de l'edició d'enguany compta amb un total de 225 activitats i concerts realitzats a 27 escenaris diferents repartits per la ciutat d'Örebro.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.