Setmanari d'informació local - 138 anys

Company diu sense embuts: «Noguera és el pitjor batle de la història de Palma»

23941
Company i la resta de dirigents del PP durant la festa-sopar celebrada aquest divendres. | PP Balears

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha defensat aquest divendres el fet que el seu partit «és l'única alternativa sòlida al desgovern d'esquerres» amb Francina Armengol (PSIB-PSOE) al capdavant.

Durant el transcurs d'un acte amb la presència d'un miler de persones, totes properes als 'populars', Company ha llançat un missatge d'enaltiment al PP «per tal de guanyar les pròximes eleccions i recuperar el govern de les principals institucions, ara en mans d'un bloc d'esquerres més interessat a cercar la confrontació que en resoldre els veritables problemes de la gent de les illes».

Company ha contraposat la «política amb majúscules», que proposa el PP, a la política que planteja «una esquerra cada vegada més radical i més extremista, que té com a objectiu violentar la convivència». «Canviar aquest Govern d'esquerres implica tenir un PP més fort», ha etzibat Company.

'Dimissió' del batle de Palma

Durant la seva dura al·locució, el president dels populars s'ha referit a la «incapacitat en la gestió de l'esquerra» a les diferents administracions, Especialment crític s'ha mostrat amb el batle de Palma, Antoni Noguera (MÉS). «L'única carta que hauria d'enviar el pitjor batle de la història de Palma és la de la seva dimissió», ha afirmat sense embuts Company.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.