Setmanari d'informació local - 138 anys

Centenars de veus s'afegeixen als cantaires per la llibertat per reclamar el retorn dels exiliats i la llibertat dels presos polítics

23909

Centenars de persones han unit les seves veus a les habituals de cada dijous vespre a la plaça de Cort de Palma: les dels cantaires per la Llibertat.

La concentració groga de solidaritat amb els presos polítics i els exiliats i de suport a les mobilitzacions independentistes dels propers dies a Barcelona, ha tornat a mostrar que a Mallorca són moltes les veus que denuncien l'existència de presos polítics i d'exiliats forçosos.

L'acte ha començat amb el 'Cant dels Ocells' interpretat pels cantaires per la llibertat. A continuació, la presidenta de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha parlat en representació de les entitats convocants i ha recordat, un per un. Tots els presos polítics catalans i totes les persones que s'han hagut d'exiliar per motius polítics.

Els assistents han aixecat llaços i globus de color groc i els cantaires han interpretat diverses peces musicals que han clos amb 'Els Segadors', 'La Balanguera' i 'L'Estaca'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.