Setmanari d'informació local - 138 anys

Joan Miquel Oliver posa banda sonora a la destrucció del planeta en el seu nou disc

23887

Joan Miquel Oliver ens presenta nou videoclip i cançó del seu nou disc, Elektra (DiscMedi, 2018), que sortirà el pròxim 21 de setembre. ‘Save the planet’ és totalment instrumental i continua sonant marciana. 

Aquest interludi es troba cap al final d'Elektra, el disc que tanca la trilogia iniciada el 2015 amb Pegasus (DiscMedi) i seguida d’Atlantis (DiscMedi, 2017). El seu inseparable Albert Pinya (amb qui ha treballat a les tres darreres referències) va preparar aquestes imatges espacials i Oliver hi va posar la música i el nom de la cançó. Darrere el so i la imatge s'hi amaga la idea de, com diu el músic, «l'escalfament global, al final de la Terra es fon per les agressions exteriors, un planeta que passa calor amb ovnis i tomàquets voladors».

Aquesta electrosamba que ens presenta avui és, «més que un tema ecologista» un intent de «fer cantar els marcianets a través dels sintetitzadors; aquest tipus de samba sempre em fa pensar en la natura indòmita».

La primera oportunitat per escoltar els nous temes de l’artista mallorquí serà abans que hagi sortit el disc. A la Setmana del Llibre en Català, el dissabte 8 de setembre l'exmembre d'Antònia Font n'oferirà un petit tast en format acústic, al mateix temps que presentarà el seu llibre més recent, Alexandra Schneider und ihr Casiotone (L’Altra Editorial, 2018). Tot això amenitzat amb una conversa amb el periodista Jordi Nopca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.