Setmanari d'informació local - 138 anys

La dreta de Campos amenaça de comparèixer a l’assemblea convocada a l’OCB contra l’autopista

23881

Arran de la convocatòria per part del col·lectiu ‘Pus carreteres!’ que aquest passat dilluns feren una crida a la mobilització en contra de la nova autopista entre Llucmajor i Campos i convocaren el pròxim dilluns 10 de setembre una assemblea en el local de l’OCB de Campos, la dreta del poble i altres membres del PP, han «amenaçat» l’assemblea contra l’autopista convocant una ‘manifestació’ a favor del projecte desenvolupat pels partits del Pacte. 

Entre altres, a l’acte es preveu que hi participi el batle de Campos (PP), Sebastià Sagreras, l’exregidor Guillem Ginard (PP), i la diputada al Parlament, Núria Riera (PP), entre d’altres. Així ho han indicat ells mateixos a l’esdeveniment creat a Facebook sota el nom ‘Sí al desdoblament’. 

Cal destacar que en el mateix esdeveniment creat per persones de l’entorn del PP de Campos, s’agraeix al Consell encapçalat pel líder del MÉS, Miquel Ensenyat, la posada en marxa de l’autopista. «Per això, davant el renou d’una minoria respectable però irresponsable, ha arribat l’hora de dir alt i clar allò que volem i que necessitam, recolzant el Consell de Mallorca en l’execució d’aquest projecte essencial».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.