Setmanari d'informació local - 138 anys

Afedeco, Pimeco, Pimem i Caeb es querellaran contra Aligi Molina per les seves declaracions

23873

Afedeco, Pimeco, Pimem i Caeb acudiran als jutjats de Via Alemanya de Palma a les 13.30 hores de dijous per a presentar una denúncia de conciliació prèvia a la querella contra el regidor de Joventut, Igualtat i Drets Cívics, Aligi Molina, per les seves declaracions. Aquests acusen Molina de titllar de «racistes» el sector del comerç.

Segons han informat les patronals del comerç en un comunicat, després d'haver transcorregut 20 dies des de la publicació del tweet de Molina, aquestes han sol·licitat les seves disculpes i han decidit presentar la querella per «restablir l'honor i la imatge danyada del sector».

D'aquesta manera, han volgut aclarir que estan «en contra de la venda ambulant il·legal i de la venda de productes falsificats» i han assegurat haver transmès el seu «descontent» al batle de Palma, Antoni Noguera.

«Molina que, davant la situació que viu Palma amb la venda ambulant il·legal, s'ha permès el despropòsit d'afirmar que el problema són els comerciants i ha arribat a proclamar que es tracta d'una campanya racista, es nega a demanar disculpes al sector del comerç», ha conclòs la nota.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.