Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Menorca donarà suport als pressuposts del Govern si s’inverteixen 1000 milions en educació

23867

MÉS per Menorca condiciona el seu suport al sostre de despesa dels pressuposts per al 2019 a que es compleixin els ‘Acords per Menorca’ signats amb el Govern. Una de les demandes principals dels ecosobiranistes és que s’inverteixin 1000 milions en educació. És a dir, que s’incrementi el pressupost en 65 milions, ja que el 2018 va ser de 935 milions d’euros.

Els ecosobiranistes faran valer el seu grup parlamentari per a demanar també que els pressuposts per al 2019 ajudin a donar compliment a la moció i PNL aprovada pel Parlament sobre l’Educació 0-3, ja que una de les lluites que abandera la formació menorquinista és la de dignificar al màxim aquesta etapa educativa. El partit vol més ajudes de menjador, d’escolarització i de sosteniment d’escoles infantils.

En aquest sentit, MÉS per Menorca –en línia amb la Comissió que s’encarrega d’estudiar les mesures per a millorar l’etapa 0-3- exigeix una partida per a ajudar les ‘guarderies’ a adaptar-se i convertir-se en ‘escoletes’. Val a dir que tots aquests temes ja han estat plantejats per MÉS per Menorca al govern Armengol, que ha mostrat una bona predisposició.

En educació, MÉS per Menorca també demana millorar els recursos en atenció a la diversitat, apostar i ampliar l’oferta de Formació Professional i ajudar les escoles de música de titularitat municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.