Setmanari d'informació local - 138 anys

Hotel Araxa: «Poden passar a retirar tot aquest material abans que acabi al fems»

Segons l’Administrador de l’Hotel, la FEHM ha recomanat als hotelers que no rebin el material de la campanya del Govern

23769

Aquest divendres l'administrador de l'Hotel Araxa, Enrique Grauches ha escrit una carta al director de l'Ultima Hora en la qual explicava el seu rebuig cap a la nova campanya sociolingüística del Govern, 'Benvinguts!'.

Concretament, Grauches ha assenyalat: «Jo, per suposat em neg a participar d'aquesta absurditat i convertir-me en vehicle (que rima amb rídicul)». Així, explica que s'ha posat en contacte a través de mail amb el Govern perquè «passin a retirar tot aquest material abans que acabi al fems». En aquest sentit, assenyala que finalment, no s'ha pogut posar en contacte amb l'Executiu ni a través de correu electrònic ni a través de telèfon.

Igualment, ha assegurat que ha fet arribar el seu malestar a la Federació Hotelera (FEHM) per la campanya del Govern que pretén donar a conèixer la realitat lingüística de les Balears als turistes que visiten el territori. L'Administrador de l'hotel assegura que la patronal li ha contestat que ells recomanen no rebre el material.

«A més del que supòs són els tentacles de la Generalitat, a més m'informen que aquesta ‘pamfletada‘ està parcialment finançada amb doblers de l'ecotaxa». Finalment, Grauches s'ha demanat què té a veure l'ecologia amb «aquesta ocurrència de la Conselleria, que a més té la seu curiosament en el Palma Arena».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.