Setmanari d'informació local - 138 anys

Esther Garcia (UB): «Les emocions influeixen en les decisions que es prenen en la vida»

23741

El cicle de conferències organitzades al Casal Balaguer (Palma) per commemorar el 50è aniversari de l’Escola d’Estiu de Mallorca ha acabat avui dijous 30 d’agost. Tot i això divendres hi ha organitzada una taula rodona i una assemblea de conclusions per posar fi així a la 40ena Escola d’Estiu. Esther Garcia Navarro,docent del Postgrau en Educació Emocional i Benestar i codirectora del Màster en Intel·ligència Emocional a les Organitzacions a la UB, ha estat la ponent de la conferència que ha parlat de l’educació i de la intel·ligència emocional.

Entre els assistents hi havia el conseller d’Educació i Universitat, Martí March, i el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l’Ajuntament de Palma, Llorenç Carrió.

Educació i intel·ligència emocional’

A la conferència ponent i assistents han pogut experimentar i, d’alguna manera, conèixer millor les seves sensacions i emocions. Segons Garcia l’educació emocional pretén «transformar el món a través de les persones» i que «les emocions influeixen en les decisions que es prenen en la vida».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.