Setmanari d'informació local - 138 anys

L’IB Jove dóna suport a l’entitat Espiral en el marc de les festes de Canamunt i Canavall

23711

El director de l'Institut Balear de la Joventut (IBJove), Joan Ferrà, ha visitat aquest dimecres el camp de treball que gestiona l'entitat Espiral i que té com a objectiu donar suport i diversificar la popular festa de Canamunt i Canavall de Palma.

Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esport, durant 15 dies i fins dilluns que ve 15 joves de diferents territoris de l'Estat espanyol dedicaran part del seu temps a donar suport logístic i organitzatiu a la comissió responsable d'aquestes festes.

Aquesta tasca es compagina amb altres activitats d'oci que es desenvoluparan a diferents indrets de Mallorca i que, en conjunt, suposaran una oferta d'oci participatiu, constructiu i saludable tant per als joves participants com pels voluntaris i organitzadors de les mateixes entitats.

D'aquesta manera, un camp de treball és una activitat on un grup de fins a 15 joves de diferents procedències és comprometen de manera voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de treball de projecció social i d'activitats complementàries durant quinze dies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.