Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB centra el camp de voluntariat a La Trapa d'enguany en la recuperació arquitectònica

23681

Com és tradició, el Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) organitza un camp de voluntariat anual a la finca de La Trapa.

Enguany, com han anunciat, desenvoluparan tasques de voluntariat des del 31 d'agost al 2 de setembre fonamentalment dins l’àmbit de la recuperació arquitectònica. «Gràcies al suport de vàries entitats i a la feina d’un grup molt gran de voluntaris enguany hem encetat una de les grans fites de la nostra finca: la recuperació arquitectònica de la caseta dels forns, la capella i l’espai que els uneix».

Aquestes jornades se centraran en continuar l’adequació l’espai i les infraestructures per tal d’avançar amb el projecte que volen que sigui una realitat aquest any. També treballaran altres línies de la gestió de La Trapa, amb feines de recuperació ecològica, agrícola o forestal.

Hi pot participar qualsevol jove major de 16 anys. No obstant això, des del GOB han avisat que les places són limitades.

Equip coordinador

L’equip d’educadors estarà format per un director coordinador de l’activitat, una educadora ambiental i un educador intendent fixos, també rebran puntualment suport tècnic i especialitzat per a realitzar les feines de voluntariat. L’equip vetllarà per al bon desenvolupament del camp, de les feines, l’ocupació del temps lliure, l’acompliment dels horaris i l’organització i realització de les activitats complementàries (excursions, tallers, etc).

Organització

El dia s’estructurarà en tres parts: els matins es realitzaran les feines de voluntariat que es proposi per part de l’equip, l’horabaixa es realitzaran tallers i xerrades i els vespres dinàmiques grup i temps lliure.

Inscripcions

Podeu fer les inscripcions a l’estada de voluntariat ambiental omplint el següent formulari: https://goo.gl/forms/TDaBfa03wjdn5cGi1

Més informació: voluntariat.gobmallorca@gmail.com

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.