Setmanari d'informació local - 138 anys

Guanyem Eivissa mostra el seu suport a la limitació del consum d’alcohol en el ‘tot inclòs’

23583

La formació Guanyem Eivissa ha mostrat el seu suport a la iniciativa del Govern per limitar el consum d'alcohol de manera gratuïta en el 'tot inclòs'.

Segons Guanyem, aquesta postura és «coherent» en estar recollida al programa electoral de la formació, considerant a més que la pràctica del 'Tot inclòs' constitueix un «atemptat contra els interessos de l'economia local, del petit comerç i de la classe treballadora, en general».

Guanyem ha assegurat que els qui defensen aquesta pràctica «no beneficien en absolut» a la competitivitat d'Eivissa com a destinació turística i per a alguns hotelers és « l’excusa perfecta per augmentar el seu compte de resultats a costa del comerç local, autèntic valor afegit de la competitivitat i varietat turística d'Eivissa com a destinació de qualitat».

Des de Guanyem han rebutjat «rotundament» la «irresponsable» intenció dels socis de govern en el Consell d'Eivissa d'establir una excepció per a la illa en l'aplicació de la norma i han criticat que es lligui el consum d'alcohol al turisme familiar, amb al·lots veient als seus pares beure «sense control i de manera gratuïta».

Guanyem ha recomanat al president insular, al PSOE i al director insular de Turisme que s'abstenguin de fer declaracions sobre postures polítiques del govern de la institució sense haver consensuat abans aquestes postures amb els seus socis de govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.