Setmanari d'informació local - 138 anys

El grup estonià Hortus Musicus actuarà en el Festival Internacional de Música de Deià

23535

El grup estonià Hortus Musicus actuarà dijous que ve en el Festival Internacional de Música de Deià per oferir «un espectacle musical i escènic» centrat en música «folclorista, mundana, amena i divertida».

Segons ha informat l'organització del Festival en un comunicat, es tracta «d’un dels grups capdavanters mundials dins de la seva categoria», el qual compta amb «una selecció d'obres que abasten tot l'espectre d'estils musicals».

Sobre el grup musical

Hortus Musicus va ser fundat pel seu director artístic i actual director d'orquestra Andrés Mustonen el 1972 i, des de la seva fundació, han actuat en concerts mundials i festivals de música a Estats Units, Amèrica del Sud i en la majoria de països d'Europa. El repertori del grup inclou música del segle VIII al XX i els seus programes consisteixen en el cant gregorià, obres de l'escola franc-flamenca, suites de danses renaixentistes i de compositors barrocs dels segles XVII - XVIII i la música dels compositors del segle XX.

El preu general de l’entrada és de 20 euros i reduït de 10 euros per a estudiants, així com 15 euros per a socis d'Ànima Concerts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.