Setmanari d'informació local - 138 anys

Calvià lliura prop de 50.000 euros en subvencions per a la millora del comerç en el municipi

23491

L'Ajuntament de Calvià ha fet lliurament d'un total de 49.110 euros a 19 projectes presentats per a la millora de comerços en el municipi. Segons ha detallat en una nota informativa el Consistori, les subvencions a les quals han accedit els comerciants podran ser utilitzades en millores de l'estètica interior i exterior, com l'adquisició de mobiliari, canvis de rètols i millora de vidrieres, pintura o paviment.

Per zones, els locals que han accedit a aquestes subvencions són sis de Palmanova, cinc de Magaluf, quatre de Peguera, dues de Santa Ponça, una de Cas Català i una de Port Adriano. L'Ajuntament de Calvià ha convocat aquestes subvencions per ajudar a la modernització del teixit comercial del municipi, amb l'objectiu que puguin millorar la seva competitivitat. Les ajudes subvencionen fins a un 60% del projecte presentat.

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, ha agraït als empresaris que s'hagin sumat a la convocatòria d'ajudes «perquè el que es cerca és acompanyar l'esforç que fa l'oferta associada tan necessària per a les nostres zones». «Sabem que han passat uns anys molt complicats i es feia difícil escometre una reforma, d'aquí la convocatòria d'aquestes subvencions», ha manifestat. Així mateix, el batle de Calvià ha anunciat una propera convocatòria d'ajudes, ja que la reforma dels locals comercials forma part del procés de millora de les zones del municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.