Setmanari d'informació local - 138 anys

El barri de Crist Rei d'Inca comença amb el nou sistema de recollida de residus porta a porta

23469

El barri de Crist Rei d'Inca utilitzarà a partir d'ara el nou sistema de recollida de residus porta a porta per substituir el sistema tradicional de contenidors. Segons ha informat l'Ajuntament d'Inca en un comunicat, el regidor de Serveis, Paco Verdejo, juntament amb els joves de l'escola d'estiu del CEIP Ponent, han retirat l'últim contenidor de la zona. «Amb aquest acte hem volgut dir adéu al vell sistema i saludar al nou sistema que ens permetrà aconseguir augmentar la taxa de reciclatge», ha explicat Verdejo.

Així mateix, el nou sistema de recollida de residus ha establert un calendari setmanal per cada fracció on els veïns hauran de deixar les escombraries corresponents davant del seu portal. En el cas de les comunitats de propietaris mitjanes s'han habilitat uns llocs on podran deixar les escombraries, igual que als grans edificis, on s'han instal·lat espais mòbils situats als voltants dels mateixos.

Durant l'últim mes s'han realitzat un total de 15 reunions informatives del nou sistema a l'edifici públic de la plaça del Lledoner. A més, s'ha repartit un butlletí explicatiu i s'han resolt dubtes de gairebé 3.000 immobles del barri.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.