Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Espai de Dones de Sóller donarà cobertura a tots els pobles de la Tramuntana

23453

El Consell ha inaugurat aquest passat cap de setmana el cinquè i darrer 'Espai de Dones' a Sóller , creat per la Direcció Insular d'Igualtat, un centre d'igualtat i assessorament que cobrirà tots els pobles de la Tramuntana (Escorca, Fornalutx, Sóller, Deià, Bunyola i Valldemossa).

Segons ha informat el Consell, aquest centre sorgeix de la col·laboració interinstitucional entre el Consell i l'Ajuntament de Sóller, i és el cinquè 'Espai de Dones' que es crea durant aquesta legislatura després dels d'Inca, Manacor, sa Pobla i Felanitx.

«Amb aquesta inauguració, s'aconsegueix el propòsit inicial de la legislatura: crear una xarxa que doni assistència a les dones de la Part Forana i fomenti l'associacionisme femení en tota l'illa», ha assenyalat el conseller de Participació Ciutadana i Presidència del Consell, Jesús Jurado.

Així mateix, el batle de Sóller, Jaume Servera, ha afegit que «és una oportunitat per al municipi tenir un espai així, impulsat per polítiques d'igualtat, en el qual es crearà sinergies per a les dones».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.