Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol trasllada la seva solidaritat amb les víctimes de l'accident d'Spanair

23449

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha volgut mostrar la seva solidaritat amb les víctimes de l'accident del vol JK5022 d'Spanair, que va tenir lloc fa deu anys quan cobria la ruta Madrid-Gran Canària.

En el seu compte de Twitter oficial, la líder de l'Executiu ha escrit: «Els nostres pensaments estan avui amb les famílies de les 154 víctimes de l'accident d'Spanair. La seva memòria quedarà per sempre. 'En algun lloc... sempre en els nostres cors'».

L'accident de l'avió d'aquesta companyia, la seu de la qual estava a Mallorca, va tenir lloc el 20 d'agost de 2008. En ell, moriren 154 persones i altres 18 van resultar ferides.

Després de la fallida de l'aerolínia el 2012 i el tancament de la causa judicial fa ara sis anys, l'Associació d'Afectats del Vol JK5022 continua lluitant perquè deu anys després de la tragèdia aèria més greu dels últims 30 anys a l'Estat espanyol serveixi per al reconeixement dels drets d'afectats d'accidents aeris i, sobretot, s'elimini qualsevol error en el sistema d'aviació civil.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.