Setmanari d'informació local - 138 anys

Barcelona ho té clar: «El rei espanyol no és benvingut als Països Catalans»

23403

Despleguen una pancarta a la façana del número 9 de la plaça Catalunya, on aquest divendres se celebren els actes d'homenatge a les víctimes dels atemptats a Barcelona i Cambrils, on es pot llegir «The spanish King is not welcome in the catalan countries», fent referència al rei espanyol Felipe VI. 

La consigna, que ha estat desplegada a darrera hora del passat dijous, cobreix part de la façana d'un edifici situat en el mateix lloc on es realitzen els actes en record dels atemptats i on el mateix rei espanyol, entre altres autoritats, ha realitzat el seu parlament.

Així mateix, diferents periodistes que són presents en el lloc dels fets, com Jesús Rodríguez de la Directa; assenyalen que tant els Mossos com la policia espanyola confisquen (només) pancartes amb simbologia independentista o antimilitarista i que, fins i tot, tenen un grapat de gent exclosa del gruix de la concentració que es duu a terme a la plaça Catalunya.

A més, el periodista ha explicat que tant Pablo Casado (PP) com Inés Arrimadas (Ciudadanos) estan a punt d’entrar en directe per TVE. Això es produeix tot i que els familiars i propers de les víctimes havien demanat que no es polititzés l’acte. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.