Setmanari d'informació local - 138 anys

Denuncies que Son Mas s'ha convertit en «un gran abocador il·legal i amagat»

23327

Suma pel Canvi ha criticat aquest dilluns la situació del solar de Son Mas, que s'ha convertit en un «gran abocador il·legal i amagat a Santa Margalida» amb el «beneplàcit silenciós de Convergència-Pi i PP».

En un comunicat, la coalició d'esquerres ha recordat que el solar, que està situat prop del cementiri i de la zona esportiva de Santa Margalida, és públic des que l'equip de govern de Suma el va adquirir la passada legislatura, fa tres anys, amb la intenció de «convertir-lo en un passeig i una zona verda».

Aquest objectiu va ser inclòs al programa electoral de Suma, així com en el de Convergència-El Pi i el PP, sabent que era «un projecte ambiciós però necessari per als veïns».

Suma ha explicat que malgrat que des de llavonces s'ha previst en la partida pressupostària del municipi començar la construcció d'aquest projecte, l'actual consistori «no ha fet ni un sol pas sobre Son Mas, tot i que disposen dels doblers per fer realitat el projecte».

A més, l'entitat ha criticat que en els darrers mesos s'estan abocant il·legalment enderrocs i altres restes de materials d'obra «sense cap mirament», una acció «silenciosa i continuada» que ha convertit «el que havia de ser una zona verda en un gran abocador il·legal».

La coalició ha explicat que aquestes accions «són encara més greus» perquè es tracta «d'un solar públic, patrimoni dels veïns de Santa Margalida». També ha afegit que aquests enderrocs estan «estratègicament situats en un lloc protegit, darrere de munts de pedra, perquè no es vegin des del camí i gairebé s'hagi d'entrar al solar per veure-ho». Per això, sospiten que «qui ho fa, ho fa amb plena consciència i coneguent molt bé el lloc».

Finalment, Suma pel Canvi ha sol·licitant a l'Ajuntament que aclareixi qui són els autors i que els exigeixi responsabilitats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.