Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears, una destinació turística europea en plena expansió

23311
Imatge de Mallorca. | Balearity

Si bé les Illes Balears han estat sempre una destinació turística molt popular tant per a espanyols com a europeus, la veritat és que és ara quan s'està produint un autèntic boom turístic sense precedents a les illes. L'auge del turisme en Balears per part d'alemanys, britànics, italians o belgues ha convertit a les illes en un lloc ple de serveis per a tot tipus de persones i en un lloc multicultural i cosmopolita.

Cada illa té la seva pròpia personalitat i sol rebre un tipus de turisme diferent, i és que les diferents illes són conegudes pels seus atractius diferents. Però, per què les diferents illes estan sent la principal destinació turística de molts europeus? A continuació es mostren algunes de les motivacions principals:

Mallorca, l'illa cosmopolita

Mallorca és l'illa més cosmopolita i reuneix entre els seus habitants una bona comunitat d'estrangers procedents de tota Europa. A Mallorca es poden fer pràcticament tot tipus de plans, i és que la varietat d'activitats i llocs és un dels seus principals forts. Podem visitar zones de festa com Magaluf, llocs amb gran història com Capdepera, degustar grans vins de Binissalem o anar al Port d‘Alcúdia amb tota la família a la recerca d'un dia de platja.

Menorca, l'illa perfecta per relaxar-se

Menorca és l'illa més tranquil·la i amb racons perfectes per a aquells que busquen una experiència relaxant i purament mediterrània. Ciutadella és considerada la ciutat més bonica de l’illa i pobles com Ferreries o Es Mercadal conserven l'encant dels pobles blancs tradicionals de l’illa. Sense oblidar l'atractiu del port de Maó o una visita al Fornells, un poble de pescadors amb un port de gran bellesa.

Formentera, un petit paradís en el Mediterrani

Encara que és l'illa més petita és considerada un autèntic paradís gràcies a les seves aigües cristal·lines i a les seves platges naturals de gran bellesa paisatgística. Es Pujols és la zona turística més visitada i la capital de l’illa és Sant Francesc Xavier, tots dos llocs en els quals descobrir un ambient mediterrani únic.

Eivissa, molt més que nits de festa

Eivissa és l'illa més coneguda entre aquells que busquen una experiència de festa i diversió. Les seves famoses discoteques s'han guanyat un buit en el panorama internacional, però Eivissa és molt més que festa i diversió. A la capital podem descobrir molts racons amb encant al seu centre històric i llocs com Santa Eulàlia del Riu són perfectes per al turisme familiar. Per a aquells que busquen platges i postes de sol no hi ha gens millor que Sant Antoni de Portmany i en Cala Llonga podem trobar una de les platges més grans de l’illa.

Com es pot comprovar són molts els motius que han convertit a les Balears com un dels punts turístics de més rellevància a nivell europeu. Les seves diferents illes i la diversitat d'opcions han situat a les Balears com una regió cosmopolita però sense perdre l'essència que les ha situat on estan en l'actualitat.

Font: Balearity

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.