Setmanari d'informació local - 138 anys

Cantant el Cant dels Ocells... tot esperant Balti Picornell

23309

Cada dijous des de fa gairebé un any, un grup de persones es troben a les 20:45 a la plaça de Cort de Palma i interpreten diverses cançons, entre les quals 'El Cant dels Ocells', per demanar la llibertat dels presos polítics i el lliure retorn dels exiliats polítics. L'activitat és organitzada pel col·lectiu Música per la llibertat.

L'activitat ha comptat durant les seves quaranta edicions amb la participació de representants de les principals entitats socials i, també, d'alguns representants polítics.

El dijous, 2 d'agost de 2018, es va fer la 40a interpretació oberta del 'Cant dels ocells' i, en aquella ocasió, hi havia de ser present el president del Parlament, Balti Picornell, que s'hi havia compromès a través del seu perfil a la xarxa Facebook. Al final no hi va assistir i va excusar-se explicant als impulsors que aquell mateix vespre havia de participar a una sessió de fotos amb Madò Pereta. Es va comprometre a anar-hi el dijous següent.

Però arribà el dijous 9 d'agost i Balti Picornell tampoc va aparèixer... Els cantants per la llibertat persisteixen, faci fred o calor, cada dijous a les 20:45, a la plaça de Cort es troben i canten. I esperen la visita del president del Parlament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.