Setmanari d'informació local - 138 anys

Arreglen el vessament d’aigües residuals que provocà el tancament de la platja de Ciutat Jardí

23235

L'empresa municipal d'aigües i clavegueram de Palma (Emaya) ha finalitzat aquesta matinada la reparació de la canonada que aquest dimarts va provocar un abocament d'aigües residuals en el Torrent Gros i va obligar al tancament de la platja de Ciutat Jardí, que igualment seguirà amb bandera vermella per precaució aquest dimecres.

Segons han informat des de l'Ajuntament, la reparació ha acabat a les 4.30 hores i les estacions i bombaments s'han normalitzat a les 5.30 hores. Emaya ha subratllat que realitzarà seguiment de l'evolució de la qualitat de l'aigua i que el servei de vigilància i socorrisme vetllarà per la seguretat dels banyistes.

La platja de Ciutat Jardí va haver de ser tancada a l’horabaixa a causa de la ruptura d'una canonada que va provocar un abocament d'aigües residuals en el Torrent Gros. La incidència va tenir lloc poc abans de les 17.00 hores en una canonada de conducció d'aigües residuals en l'entrada de l'estació depuradora número 2, del Coll d'en Rebassa.

L'abocament es va controlar abans de les 18.00 hores. Aquest dimecres onejarà la bandera vermella a la platja a l'espera del resultat de les analítiques de l'aigua del mar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.