Setmanari d'informació local - 138 anys

Comencen nous talls per obres en el segon cinturó fins al setembre

23193

La Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat ha informat que, degut a la continuació de les obres del tram II de la Via Connectora, es produiran un seguit d’afectacions.

Aquests talls, que s’inicien aquest dilluns a les 10 del matí, afectaran les carreteres de Sineu i Manacor i la mateixa Via Connectora. La carretera vella de Manacor (Ma-15d), a l’altura de la Via Connectora, patirà un tall total per fer-hi un pas superior a la nova carretera. La rotonda actual desapareixerà. S’estima que estarà tancada fins a final de setembre, quan acabi aquesta obra.

Pel que fa a la carretera de Sineu (Ma-3011), es tallarà totalment per fer-hi la connexió amb el tram II de la Via. El 17 de setembre es reobrirà la circulació en aquest tram. Durant aquest temps, els vehicles podran accedir a Son Ferriol per la carretera del Pla de na Tesa (Ma-3013) o bé pel camí de les Bateries, un enllaç nou amb la carretera de Manacor (Ma-15).

A més, mentre es produeixin aquestes afectacions els vehicles ja passaran per la calçada esquerra del traçat nou de tot el tram II de la Via Connectora. El tram II de la Via Connectora és la part de la carretera Ma-30 que va de la intersecció amb la carretera de Manacor fins al Pla de na Tesa, on comença el tram III.

La Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat vol recordar que hi ha un mapa d’incidències per consultar totes les tasques i tancaments que es duen a terme a les carreteres que depenen del Consell de Mallorca. L’adreça web d’aquest visor d’incidències és www.conselldemallorca.net/sit/incidencies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.