Setmanari Sóller

134
anys

L'àlbum de les provocacions espanyolistes davant l'Almudaina

Alguns dels 'ultres' espanyolistes mostraren sengles mostres d'actitud violenta o intimidatòria.

05-08-2018 | J.S./dBalears

A Palma, cada vegada que hi ha alguna topada entre militants de la ultradreta espanyolista amb ciutadans que no coincidesquin amb les seves idees, la policia espanyola s'encarrega de complementar la 'tasca' dels 'ultres'.

Sigui a l'ofrena floral del 30 de desembre, o sigui en qualsevol altra circumstància, la policia espanyola sempre, indefectiblement s'alinea a favor dels espanyolistes.

Això mateix va passar aquest divendres davant l'Almudaina. La policia va cedir la major part de l'espai als manifestants promonàrquics i va reduir a la mínima expressió l'espai on es podien situar els republicans i solidaris amb els presos polítics. 

Mentre als 'ultres' se'ls permetia llibertat de moviments, els republicans no podien ni sortir de la gàbia on estaven reclosos noi per fer una foto als seus companys.

En donar-se per acabades les convocatòries, es va retenir els republicans i es va fer passar els feixistes per davant que insultaven i amenaçaven els republicans. Només davant les protestes reiterades dels responsables del servei d'ordre republicà, els policies decidiren aturar la 'desfilada'.

Una vegada més, no va ser identificat ni un sol dels provocadors espanyolistes i, en canvi, la policia va identificar una dotzena de republicans, la majoria d'ells només arribar a la plaça de la catedral.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris