Setmanari d'informació local - 138 anys

La quarta edició de 'Fira B!' oferirà 24 espectacles d'arts escèniques i 44 de música

23161

La quarta edició del Mercat Professional d'Arts Escèniques i Música de Balears, 'Fira B!' oferirà entre el 27 i el 30 de setembre un total de 24 espectacles d'arts escèniques i altres 44 de música, a més de realitzar un intercanvi amb artistes de Canàries o Suècia, entre altres novetats.

La fira està impulsada per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports com el principal esdeveniment que organitza el Institut d'Estudis Baleàrics.

Els espectacles s'han seleccionat d'un total de 459 propostes rebudes, 202 d'arts escèniques i 257 de música. D'arts escèniques s'han rebut 74 propostes de Balears, 72 de la resta de Països Catalans i sis internacionals; i de música s'han rebut 149 propostes de Balears, 78 de la resta de Països Catalans i altres sis internacionals.

Per Illes, hi haurà 38 artistes de Mallorca, quatre de Menorca, cinc d'Eivissa i dues de Formentera.

Quant als espectacles, hi haurà teatre de text, teatre físic, circ, dansa, noves dramatúrgies, cançó d'autor, folk, electrònica, jazz, clàssica i rock. Participaran artistes i grups com Dóna Souza, Iguana Teatre, Mals papers, Duo, Atirofijo, Emportats, Raquel Klein, Col·lectiu Lamajara, Diego Ingold, Abubukaka (Canàries), Dl. Rois, Banda Zeitun, El Diluvi, Aurora, Jansky, Papà Topo, Museless i K12, entre uns altres.

A més, en aquesta edició 'Fira B!' realitzarà un intercanvi amb les Illes Canàries, tant en música com en arts escèniques, que es tradueix en la presència de dues formacions canàries a la seva programació oficial, a més de la presència de professionals de l'arxipèlag canari i la participació de representants del govern canari en les jornades professionals. A més, per a la segona part de l'intercanvi, els artistes de Balears actuaran en festivals amb programa professional en la comunitat canària.

En música, també s'estrena un intercanvi amb l'agència d'exportació Westside (Gotemburg), mitjançant el qual l'edició d'aquest any de la fira 'Live at Heart' (Örebro, Suècia), a principis de setembre, on actuarà Jansky. En canvi, a la 'Fira B!' hi actuarà Annelie.

Aquest any la fira incorpora la tecnologia RFID els professionals acreditats disposaran de polseres per accedir als diferents espais.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.