Setmanari d'informació local - 138 anys

Jarabo tampoc no anirà a la 'recepció' monàrquica: «S'acumulen els motius que justifiquen la meva absència»

23155

El portaveu de Podem al Parlament, Alberto Jarabo, ha enviat aquest divendres un missatge al servei de protocol de la Casa Real per explicar que no assistirà a la 'recepció' dels reis Felip VI i Letizia en el Palau de l'Almudaina.

«Don Felipe, en resposta a la invitació a la seva recepció d'aquest divendres com a portaveu del grup parlamentari Podem Illes Balears, li comunic que s'acumulen els motius que justifiquen la meva absència», ha començat Jarabo, que ha compartit el missatge a les seves xarxes socials.

D'aquesta manera, ha apuntat que no es troba a la illa, encara que ha deixat clar que «hi ha motius més poderosos per rebutjar la seva invitació», com és «el coneixement que s'ha tingut recentment de fets greus que entelen la figura de la monarquia».

Per això, ha assenyalat que, «com a aspirant a una societat d'iguals», li agradaria escoltar al rei dient que «ofereix la seva col·laboració i documentació a la Justícia, o a les institucions que així ho sol·licitin, en les recerques que afectin a la seva família».

«Sense més, personalment li desitj que passi unes vacances en felicitat, les mateixes que es mereixen tots els espanyols a pesar que no puguin fer-ho en aquestes dates per motius laborals o econòmics», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.