Setmanari d'informació local - 138 anys

Inauguren l'exposició '100 Anys de Eusebi Estada a la comarca de Llevant'

23109

El Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports i PortsIB (Ports de les Illes Balears) han inaugurat l'exposició '100 Anys de Eusebi Estada a la comarca de Llevant', a Portocristo.

Des del Col·legi han explicat que l'exposició recull en deu imatges d'aproximadament un metre quadrat, les principals obres de l'enginyer que «va modernitzar Palma i va millorar la connectivitat ferroviària i la navegació a Balears».

Durant l'acte de presentació, el director general de Ports i Aeroports del Govern, Xavier Ramis; ha indicat que «Eusebi Estada va ser l'impulsor d'una revolució important en un moment en el qual les infraestructures eren de difícil execució». Ramis també ha anunciat que l'exposició recorrerà altres ports de Balears, també a Menorca i Eivissa.

Per la seva banda, Antonio Luengo ha explicat que «amb aquest acte el Col·legi posa en valor la figura de Eusebi Estada, i volem donar les gràcies a PortsIB per ajudar-nos a exposar-la fora de Palma i a les altres illes».

L'exposició compta amb el patrocini d'Autoritat Portuària de Balears; PortsIB, el Consell de Mallorca, i l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.