Setmanari d'informació local - 138 anys

Sant Lluís aprova una moció d'El Pi que insta a negociar la compra de l'Illa de l'Aire

23037

L'Ajuntament de Sant Lluís ha aprovat una moció presentada per El Pi que insta la Conselleria de Medi Ambient a negociar la compra de l'Illa de l'Aire amb la finalitat que l'illot passi a formar part del patrimoni públic dels menorquins.

El Pi va presentar aquesta iniciativa durant el darrer ple municipal, on va tenir el suport majoritari de la resta de grups. La moció també fixa que la compra de l'Illa de l'Aire per part del Govern es dugui a terme amb recursos procedents de la recaptació de l'impost de turisme sostenible.

«Ara és un bon moment per a aconseguir que l'Illa de l'Aire formi part del patrimoni públic, aprofitant que s'està elaborant el Pla d'usos del Lloc d'Importància Comunitària (LIC) de la zona i que el Consell Insular de Menorca està gestionant la seva declaració com a reserva marina», ha dit el regidor d'El Pi a l'Ajuntament de Sant Lluís, Llorenç Carretero.

Així mateix, ha afegit que l'Ajuntament de Sant Lluís realitza tasques de neteja a l'illot. «La seva compra permetria millorar la gestió i la conservació», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.