Setmanari d'informació local - 138 anys

Actúa Baleares defensa que les embarcacions no perjudiquen la posidònia i vota en contra de la regulació

22991

Tot i tenir diàriament documents gràfics que mostren la destrucció irreparable de les praderies de posidònia per part de les embarcacions que ancoren al damunt, Actúa Baleares ha votat en contra de la seva regulació. Ho ha fet el regidor que tenen a Calvià, abans de Ciudadanos, Ignacio González de La Madrid afirmant que les embarcacions no perjudiquen la posidònia. «Com es pot comprovar en badies com la de Santa Ponça on les praderies d'aquesta planta aquàtica són més extenses ara que en els anys 60, estam davant d'una campanya interessada per perjudicar el sector nàutic».

«No cal cercar la manera de reduir al màxim els fondejos, sinó que cal actuar contra les veritables amenaces que pesen sobre la planta i de forma específica i urgent acabar amb els abocaments d'aigües mal depurades o sense depurar, que no només són un autèntic delicte mediambiental, sinó també una amenaça contra la salut pública».

Actúa Baleares comparteix i dóna suport d'aquesta manera a les reivindicacions de les associacions del sector, com ANAVRE (Asociación de Navegantes de Recreo), AENIB (Asociación de Empresas Náuticas de Baleares) i ANADE (Asociación de Instalaciones Náutico Deportivas).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.