Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «Amb Pablo Casado ha guanyat l'extrema dreta dins el PP»

22925

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha declarat aquest dimarts, en relació a l'elecció de Pablo Casado com a nou president del Partido Popular: «sembla que ha guanyat l'extrema dreta dins el PP i això no és una bona notícia».

Així s'ha expressat Armengol en una entrevista a Cadena Ser recollida per Europa Press, en què ha manifestat que desitjaria una «oposició constructiva» per part del PP tant a les Balears com a nivell d'Estat espanyol. «Però del PP espere poques coses», ha afegit la presidenta del Govern.

Segons la presidenta, la posició de Casado sobre la sendera de dèficit «és una mala notícia per als ciutadans, ja que s'ha aconseguit d'Europa una flexibilització que suposa més de 5.000 milions d'euros, més de la meitat per a les comunitats autònomes».

Així, Armengol ha titllat de «surrealista» que el PP «digui que no a la sendera que permet Europa», i entén que constitueix una «oposició destructiva que va en contra de la ciutadania».

A més, Armengol ha alertat que en els pressupostos de l'any que ve, «si el PP no permet aquesta flexibilització, els pensionistes de les Balears continuaran patint aquesta situació de dificultat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.