Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Gallardo promet el càrrec expressant «absolut desacord amb l'empresonament dels dirigents catalans»

22901

El nou diputat del Parlament, Miquel Gallardo, ha promès aquest dimarts el seu càrrec «per imperatiu legal i sense renunciar al dret a l'autodeterminació» del seu poble.

En el moment de la presa de possessió, Gallardo ha dit que farà feina amb «esforç, dedicació i sentit comú» i també ha defensat la «llibertat d'expressió» i ha mostrat el seu «absolut desacord amb l'empresonament dels dirigents polítics i socials catalans».

Així, el Parlament ha nomenat en el ple extraordinari a l'exdirector de Participació i Transparència Miquel Gallardo nou diputat per MÉS per Mallorca, immediatament després que les diputacions permanents hagin autoritzat el seu jurament com a diputat, així com les qüestions i Proposicions de Llei (PL) que es duran a terme en el ple.

Aquesta presa de possessió ha tengut lloc després que la vicepresidenta del Govern, Bel Busquets, deixés la seva acta com a diputada de MÉS per Mallorca el passat 5 de juliol per centrar-se en el seu treball com a vicepresidenta i consellera d'Innovació, Recerca i Turisme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.