Setmanari d'informació local - 138 anys

Torna la Ruta del Llonguet a Palma

22881

Palma torna a acollir un any més la Ruta del Llonguet, que tendrà lloc tots els dimecres fins al 25 d'octubre en prop de 35 forns i pastisseries de Ciutat. Aquesta quarta edició ha estat presentada aquest dilluns al matí pel batle de Palma Antoni Noguera, la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, el gerent de l'Associació de Forns i Pastisseries Pep Magraner i el director general de indústria Manuel Porras.

Aquesta edició s'ha presentat en el Quiosc de PalmaActiva amb la finalitat de donar més visibilitat a la Ruta; a més que està situat prop de molts dels forns adherits a la iniciativa. El Quiosc de PA està disponible per a que les persones emprenedores puguin exposar temporalment els seus productes i serveis (durant els mesos de juliol i setembre està reservat perquè les dones emprenedores o empresàries puguin usar-ho gratuïtament).

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha remarcat la importància de donar suport a la indentitat, al km 0, l'economia de proximitat i als forns de la ciutat: «No hi ha millor experiència ciutadana que un dimecres, a qualsevol forn dels que donen suport que són més de 35, menjant-se un llonguet i bevent una pinya Puig».

Adrover ha remarcat el compromís ferm del l’Ajuntament de Palma, i concretament de la regidoria de Turisme, Comerç i Treball, de donar suport a les iniciatives del petit comerç de Palma. «L'activitat dels forns i pastisseries és particularment important per a la nostra economia local, que genera molts llocs de feina a Ciutat i li dóna un gran atractiu turístic».

Per la seva part, el gerent de l'Associació de Forners i Pastissers ha convidat els ciutadans a descobrir els forns i tastar els llonguets de la ciutat, «un pa d'aquí recuperat gràcies a aquestes iniciatives». Magraner també ha explicat dues iniciatives noves: la llonguetada infantil durant la setmana de mobilitat del mes de setembre i el tast al carrer coincidint amb el dia mundial del pa.

L'objectiu de la Ruta del Llonguet és promocionar el consum d'entrepans de llonguet, donar a conèixer els forns i incentivar la demanda de productes del forn i pastisseria. Com l'any passat, l'oferta és d'un entrepà de llonguet, acompanyat d'una beguda, a un preu tancat de 2,50 € durant tot el dia. Cada forn informarà els seus clients dels tipus d'entrepans amb llonguet i la beguda que inclou l'oferta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.