Setmanari d'informació local - 138 anys

La concentració del PP 'We love tourism' es dugué a terme sense cap autorització

L'acte infringiria la Llei Orgànica de Seguretat Ciutadana, coneguda com a 'Llei Mordassa'

22809

La concentració realitzada aquest passat dijous per part del PP davant la Seu sota el lema 'We love tourism' s'ha duit a terme sense cap tipus d'autorització ni comunicació prèvia a la Delegació del Govern espanyol. Segons ha pogut saber el Diari de Balears, l'acte, encapçalat per l'actual president del PP balear, Biel Company, que pretenia mostrar el suport del PP a la indústria turística de Mallorca, incompliria la Llei Orgànica 4/2015, del 30 de març de 2017, de protecció de seguretat ciutadana, coneguda popularment com a 'Llei Mordassa' i aprovada amb vots a favor del PP i tota l'oposició en contra.

Segons les fonts consultades per aquest portal, la performance no autoritzada podria suposar sancions contemplades per la mateixa llei que oscil·len entre els 100 i 600 euros de multa en tractar-se d'una reunió celebrada en un espai públic en la qual participaren prop de 40 persones, i que, en aquest cas assumirien els organitzadors o promotors, en aquest cas el PP de les Balears o les persones jurídiques que hi eren presents. 

Cal recordar que a l'acte el president de la formació anuncià que el seu partit presentarà una bateria de mocions a totes les institucions -Parlament, consells i ajuntaments- per a fer «patent» que «aquesta societat està a favor del turisme», després de la «passivitat mostrada pel Govern davant els darrers atacs de turismofòbia».

Company criticà també que alguns partits del Govern «afavoreixen manifestacions antiturístiques mentre altres miren cap a un altre costat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.