Setmanari d'informació local - 138 anys

Maria del Mar Bonet celebra els seus 50 anys sobre els escenaris a Llucmajor

22801

El dissabte 4 d’agost la cantant Maria del Mar Bonet presentarà el recital ’50 anys d’escenaris’, a les 21.45 hores, al pati del Claustre de Sant Bonaventura, a Llucmajor. L’actuació s’engloba en el marc de les Festes de Santa Càndida de Llucmajor.

Maia del Mar Bonet actuarà acompanyada per Borja Penalba (guitarres i veu), Toni Cuenca (contrabaix) i Antonio Sánchez (percussions). Les entrades per al recital es poden adquirir al Claustre, al preu de 10 euros les anticipades i de 15 euros a taquilla.

El recital

Maria del Mar Bonet celebra els més de cinquanta anys que ara ja fa que és als escenaris. Més de cinc dècades de música i cançó  que formen part de la nostra particular banda sonora, que és present en les lluites personals, polítiques i sentimentals, que il·lustra instants quotidians que són  indestriables de la seva música i de la seva veu.

Amb aquesta actuació es cerca reivindicar i reconèixer els centenars i centenars de concerts als escenaris de la geografia mundial, així com les tant nombroses col·laboracions amb cantants, músics i artistes d’arreu del món. Tot això defugint d’actituds nostàlgiques i autocomplaences, gaudint el present i pensant en el futur. I el concert del dia 4 d’agost a Llucmajor en el que acompanyada dels seus músics habituals repassa les cançons  dels seus 50 anys a l’escena, és una ocasió per gaudir d’una veu amb la capacitat que només tenen alguns de saltar de dècada en dècada, sentint-se igual d’estimada i respectada.

Arreu del món

Maria del Mar Bonet ha actuat, amb aquest espectacle, arreu dels Països Catalans però també a l’Òpera del Caire a Egipte, a Torí i a Roma, a Tunis , i al Coliseu Herodes Atticus del Partenó, a l’Acròpòlis d’Atenes en un multitudinari concert retransmès per la Televisió Nacional de Grècia el mes de juliol de l’any passat.   

El 2018 ja l’ha dut entre altres indrets a Alacant, a Vic, a València, Santander, A Coruña i a altres pobles i ciutats com ara Vilafranca del Penedès i Castelldefels, a Catalunya. També al País Valencià, a Alginet i Cullera.

El 4 d’agost nit ho fa a Llucmajor , abans de fer-ho al Teatro Martí de La Habana, a Cuba, el proper vint-i-dos de setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.