Setmanari d'informació local - 138 anys

Art Jove convoca aquest divendres la final del certamen de creació musical 2018

22779

El programa cultural Art Jove convoca aquest divendres el certamen de Creació Musical Jove, abans denominat Música Jove Contemporània, que està dirigit a músics i bandes de músics amb edats compreses entre els 16 i 35 anys, i nascuts o residents a les Balears.

Segons han informat, s'articula a través de la celebració de dos concerts; el primer és aquest divendres 6 de juliol, amb els sis grups semifinalistes; i el següent serà aquest divendres 20 de juliol, amb les tres formacions finalistes, Go Cactus!, Bilo i Mareselva.

Enguany, els dos concerts d'Art Jove s'han inclòs com una activitat més de les festes d'estiu de l'Ajuntament de Palma i se celebraran en el Parc de la Mar, al costat del carrer de la Portella. Més enllà de les recompenses econòmiques, Art Jove pretén oferir als participants uns primers passos cap a la professionalització. En aquest cas, s'ofereixen concerts en esdeveniments musicals com a festivals o mostres que tinguin una gran repercussió de públic i mediàtica.

Per això, el grup guanyador, a més de rebre 1.000 euros en metàl·lic, actuarà a les festes de Sant Sebastià de Palma i a la Fira B! del 2019. Ambdues actuacions estaran remunerades amb 600 euros cadascuna. Els altres dos finalistes també accediran a diferents concerts al llarg del 2018 i 2019 fins a esgotar els 1.800 euros de la dotació del premi d'aquesta modalitat

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.