Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort inspeccionarà 157 locals d'oci arran de les molèsties per activitat nocturna

22773

L'Ajuntament de Palma ha llançat aquest dijous una campanya que inspeccionarà 157 locals d'oci en cinc districtes de Palma i que comprovarà el compliment de la normativa vigent de seguretat així com les molèsties causades per l'activitat nocturna.

Segons ha explicat en una roda de premsa el regidor de l'àrea d'Urbanisme de Cort, José Hila, juntament amb la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, aquesta iniciativa conjunta revisarà el compliment de les llicències vigents de diversos locals situats a Son Armadans, El Terreno, Santa Catalina, es Jonquet i s'Arenal.

A més, aquesta campanya, que coordinarà la Policia Local de Palma, també revisarà les funcions relacionades amb la seguretat i l'activitat nocturna, tal com el control d'aforament dels locals i l'excés de sorolls que es puguin produir a les portes d'aquests establiments.

Així mateix, Hila ha recalcat que la campanya vol «donar resposta a les contínues queixes veïnals» que arriben en forma de denúncies al Servei de Control d'Establiments, i ha destacat que «el treball coordinat permetrà ser més eficients i més eficaços».

D'altra banda, Pastor ha afirmat que la campanya «disposarà d'una base de dades comuna» que permetrà «mesurar el grau de compliment així com actualitzar les activitats registrades».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.