Setmanari d'informació local - 138 anys

TVE qüestiona una cantant demanant-li «Per què publiques fotografies en biquini?»

22543

El programa de TVE Amigas y conocidas va rebre aquest passat dilluns la visita d'Ana Guerra, concursant de l'última edició d'Operación Triunfo 2017. Guerra va visitar el plató de TVE per parlar i presentar el seu nou single, que posa en pràctica el regaeton feminista. La sopresa és que les col·laboradores del programa preferiren tocar altres temes, convertint-se en un agre debat sobre una foto en bikini que la cantant va pujar en el seu perfil d?Instagram.

La periodista Inés Ballestero no dóna lloc a la promoció

En comptes d'oferir-li l'espai per fer publicitat de la cançó la periodista de TVE i les col·laboradores del programa van optar per centrar l'entrevista en la fotografia en biquini que va publicar fa uns dies, convertint la promoció en un debat sense sentit. «Per què mostres aquesta imatge feminista?»,«Per què publiques fotografies en biquini?» li demanaren. La cantant no va dubtar i va ser clara: «En primer lloc, ho faig perquè m'encanta la fotografia, és art. I segon, perquè em dóna la gana i em sent molt còmoda pujant aquestes coses a la xarxa».

A més, la periodista Beatriz Cortázar va suggerir després que les imatges eren insinuants per «pujar seguidors». Guerra tornà a contestar: «La foto no em sembla gens obscena, em van pujar els likes però no els seguidors. I no cobr per això». La conversa s'acalorava per moments i Ana Guerra intentava fer-se pas sense èxit («Em deixeu parlar?»), però va acabar per reconèixer que el més trist és «que aquesta foto l'endemà fos notícia, això significa que hem de seguir amb el canvi i que hem de seguir lluitant pel feminisme».

I demana disculpes

«Deixeu-me que aprofiti. Avui ens han felicitat diverses persones i ahir va ser tot el contrari. Ahir amb Ana Guerra, pobreta, és veritat que no la deixàrem parlar molt perquè parlàrem molt totes. Així que totes les nostres disculpes, perquè ella sap que l'admirem moltíssim», va explicar Ballester el dimarts en directe.

Aquest episodi ha causat una tremenda revolada a les xarxes socials amb el hashtag #AnaGuerraSíMeRepresenta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.