Setmanari d'informació local - 138 anys

Irene Triay, nova secretària general de les Joventuts Socialistes de Menorca

22505

Irene Triay és la nova secretària general de les Joventuts Socialistes de Menorca, després de ser triada per unanimitat durant el congrés extraordinari celebrat per l'organització juvenil del PSOE.

Durant l'acte també es va proclamar a Pepe Mercadal com a secretari d'Organització i Acció Electoral i a Gerard Prats com a secretari de Política Institucional. Per la seva banda, Julia Petrus serà la persona que representarà a les Joventuts Socialistes de Menorca en el Consell Polític, juntament amb Pepe Mercadal. La secretària general del PSOE de Menorca, Susana Mora, ha mostrat el seu «total suport» a tots els membres de la nova executiva. «Junts treballarem entorn d'un projecte comú que millorarà el present i el futur de la joventut menorquina», ha dit.

Per la seva banda, el secretari general de les Joventuts Socialistes de les Balears, Marc López, ha apuntat que Irene Triay és una persona «molt competent, que ha donat la cara enfront de moltes situacions viscudes durant l'època de la gestora i que, a partir d'ara, amb valentia i embranzida, traurà avanci a les Joventuts Socialistes de Menorca».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.