Setmanari d'informació local - 138 anys

Arran penja una pancarta a un bus turístic: 'Aturem la massificació turística als Països Catalans'

22465

Dos membres de l'organització juvenil Arran han penjat aquest dilluns una pancarta a un autobús turístic aturat a la zona del Castell de Bellver com a acció de protesta contra la massificació turística. Segons han indicat des d'Arran, l'actuació ha tengut lloc quan els turistes estaven baixant-se del vehicle al Castell de Bellver i també s'han utilitzat pots de fum.

Més tard els joves d'Arran han baixat voluntàriament del bus, que ha continuat amb el seu trajecte amb la pancarta encara penjada. Des d'Arran han deixat clar que amb aquesta acció no cercaven confrontació ni amb els turistes ni amb els treballadors.

Arran ha informat d'aquesta acció en un missatge publicat a través Twitter en el qual es manifesta que «en els Països Catalans, la classe treballadora en peus de guerra contra el model turístic». El missatge va acompanyat d'una fotografia en la qual apareix el bus turístic de dos pisos amb una pancarta on es pot llegir 'aturem la massificació turística als Països Catalans'.

El pròxim dimecres l'organització preveu presentar una campanya relacionada amb aquesta protesta.

Acció arreu dels Països Catalans
Aquest mateix dilluns, dos membres d'Arran han duit a terme una acció similar a la de Palma. Han entrat en un bus turístic que estava aturat a la parada Port Olímpic i han penjat una pancarta amb el mateix missatge que es podia llegir a Palma. 

A més, a València altres dos membres d'Arran han irromput aquest dilluns en un bus turístic per penjar la mateixa pancarta, en aquest cas, quan el bus estava detengut en el passeig de l'Albereda. El passat 19 de juny, activistes d'aquesta organització arrencaren la seva campanya '#capitalismofòbia' encadenant-se al drac del Parc Güell de Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.