Setmanari d'informació local - 138 anys

Font: «El Pi està preparat per governar a les Illes»

22421
El president d'El Pi, Jaume Font, ha assegurat aquest divendres que la formació «està preparada per defensar a Madrid els interessos balears». | El Pi

El president d'El Pi (Proposta per les Illes), Jaume Font, ha assegurat que la formació «està preparada per governar a les illes i defensar a Madrid els interessos balears com fan els partits canaris». El líder del partit ha llançat aquest missatge durant el tradicional sopar d'estiu de la formació, que s'ha celebrat a la plaça del Tub de la Palma i en el qual hi han participat més de 300 afiliats.

Segons Font, «ara més que mai les illes necessiten un partit fort que defensi els interessos de la comunitat i no depenguin d'una direcció nacional». També ha mostrat la seva decepció amb el tractament que estan rebent les illes per part del nou Govern de Pedro Sánchez. «Res ha canviat per a les Balears», ha dit.

Segons Font, «Sánchez també està fent jocs de mans amb els ciutadans balears. El nou REIB ja no té data per la seva aprovació, està descartat un nou model de finançament autonòmic en els pròxims dos anys i si ha reculat amb la intenció de retardar fins a l'any que ve el descompte del 75% en els vols amb la Península ha estat gràcies als canaris»

En aquest sentit, el president d'El Pi Palma, Josep Melià, ha dit que el projecte del partit està consolidat i ara «és el moment de créixer i convertir-nos en determinats i en la verdadera veu dels ciutadans d'aquestes illes». Melià ha afegit que un dels principals reptes d'El Pi és aconseguir representació a l'Ajuntament de Palma.

Ambdós han criticat el Govern per no haver resolt, aquesta legislatura, problemes tan importants com el lloguer turístic. «Aquest és el darrer estiu del pacte i estam pitjor que fa 3 anys, amb un bunyol de normativa que només beneficia els hotelers i grans propietaris i perjudica els petits», han sentenciat

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.