Setmanari d'informació local - 138 anys

Els presos polítics catalans ja són a presons catalanes

22363

Els presos polítics han arribat aquest dimecres a les presons de Lledoners (Barcelona) i Puig de les Basses (Girona), on han estat traslladats des de centres penitenciaris madrilenys.

Els manifestants, convocats per l?ANC, Òmnium Cultural i l?Associació Catalana pels Drets Civils, han arribat a les presons de Lledoners i Puig de les Basses amb pancartes que deien 'Lluitarem fins que sigueu lliures?.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha participat en la marxa cap a Lledoners i ha visitat als presos traslladats a aquest centre penitenciari: els presos polítics Oriol Junqueras i Raül Romeva, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Pel que fa al president del Parlament, Roger Torrent, ha visitat a la presó de Puig de les Basses la seva antecessora, Carme Forcadell, i a la consellera Dolors Bassa.
En una anotació en el seu compte de Twitter, Torrent ha afirmat que Forcadell i Bassa estan bé però «injustament tancades a la presó», i ha afegit que estar prop de casa no és estar a casa, que és on haurien de ser.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.