Setmanari d'informació local - 138 anys

La zona blava d’aparcament de Formentera compta amb 11 nous controladors

22361

Un total d'11 controladors s'han incorporat a l'equip que opera a les zones d'aparcament regulat de la Savina, Sant Francesc, Sant Ferran i Es Pujols, segons ha informat el Consell de Formentera. Aquests professionals s'han unit als tres controladors que ja treballaven en el servei, que regularà també la zona del Pilar de la Mola els dies de mercat ambulant. A més, informaran sobre la regulació aplicada a Es Cap de Barbaria.

Aquesta setmana, s’ha explicat des del Consell, els nous controladors realitzen quatre cursos de formació sobre temes com l'operativitat del cos de Policia local o sobre la maquinària de la zona blava.

Instal·lació de nous parquímetres

El Consell ha iniciat la instal·lació de nous parquímetres a Sant Ferran i, en breu, els implantarà també a Sant Francesc i Es Pujols, segons ha avançat la institució. Segons el conseller insular de Mobilitat, Rafael González, està previst que durant la primera quinzena de juliol la maquinària estigui ja col·locada. El juliol, l'aparcament estarà limitat a 24 hores i serà gratuït a les noves zones blaves. A partir d'agost l'aparcament serà de pagament, excepte en el cas dels residents i vehicles bonificats, que hauran de treure un tiquet gratuït amb un dia de validesa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.