Setmanari d'informació local - 138 anys

‘Viu l’estiu, Dona Sang’, la nova campanya d’estiu del Banc de Sang i Teixits

22301

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) ha llançat aquest dilluns una nova campanya per al període estival amb la finalitat de recordar a la població la importància de donar sang també en aquesta època de l'any.

Amb l'objectiu d'afrontar l'habitual descens de donacions d'aquesta estació, el Banc de Sang ha desenvolupat una campanya que s'encarrega de remarcar que la donació de sang ha de formar part de la vida de les persones també en aquesta temporada. En el nou cartell, que informa dels horaris i ubicacions de les col·lectes, es mostra un suro ple de fotos amb diferents moments de l'estiu protagonitzat per un grup d'amics.

Segons calcula la Fundació «al voltant de 3.000 persones necessitaran transfusions dels diferents components sanguinis en aquesta estació, per la qual cosa és imprescindible seguir comptant amb la solidaritat dels donants de sang aquesta temporada».

Les Illes Balears necessiten diàriament 200 donacions de sang per atendre correctament les demandes hospitalàries i salvar les vides de moltes persones.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.