Setmanari d'informació local - 138 anys

Atacs gonelles i catalanofòbics contra 'Madò Pereta'

22261

El conegut actor Joan Carles Bestard ('Madò Pereta') ha estat el nou blanc d'atac de l'odi gonella i catalanofòbic a les xarxes socials. El grupuscle ultra conegut amb les sigles GAP ha fet una publicació al seu compte de Facebook criticant i insultant durament l'actor per defensar la llengua catalana i la tasca de recuperació de drets que desenvolupa l'Obra Cultural Balear (OCB).

A més, en la publicació d'aquesta pàgina ultra s'hi han vessat nombrosos comentaris que inciten a l'odi envers 'Madò Pereta'. L'actor ha difós diverses captures de pantalla amb els missatges ofensius i ha escrit el següent missatge en el seu compte de Facebook:

«Avui rep hòsties per tot arreu. Tot per defensar sa meva llengua. Es meu català illenc, es meu estimat mallorquí. Senzillament o bé hi ha molta dolentia, o no saben llegir ets articles publicats o ... un ja no sap ni que ha de dir. Al.lucinant. Crec que en sa meva primera intervenció deix clara sa meva posició i a més amb arguments. Desprès també començ a desbarrar un poquet quan se me perd es respecte. Es respecte MAI s'ha de perdre. Cadasqú que pensi com vulgui sobre aquest tema o un altre però sempre amb respecte. A més, tots aquests i aquestes que defensen tant es mallorquí me fan molta gràcia perquè el defensen escrivint en altres llengües. Defensa es mallorquí xerrant-lo i aprenent a escriure-lo per favoooor».

En aquest sentit, des de l'Obra Cultural Balear han volgut mostrar el seu «suport i agraïment» a Bestard per la defensa de la llengua catalana. «Davant de les persones catalanofòbiques, el millor que podem fer és demostrar que som gent educada i explicar que els criteris que defineixen la unitat del català són els científics, els de les millors universitats del món», ha dit l'entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.