Setmanari d'informació local - 138 anys

PSOE i Podemos proposen el cap de política de ‘eldiario.es’ per presidir RTVE

22239

PSOE i Podemos han acordat proposar el periodista Andrés Gil, actual cap de Política de 'eldiario.es', com a president de RTVE, segons ha confirmat aquest divendres el secretari general de Podemos, Pablo Iglesias. El nom ha de ser ratificat per les Corts i es necessita el suport d'altres grups.
«Sembla que finalment l'acord serà amb Andrés Gil. En la negociació hi ha hagut una qüestió que ha quedat clara des del principi: L'acord parlamentari que hi havia respecte del concurs públic és un objectiu fonamental i imprescindible i TVE ha de deixar de ser un aparell de propaganda del partit que governi i ser un servei públic independent», ha afirmat Iglesias en una entrevista a Antena3.
Perfil d’Andrés Gil

Andrés Gil (Madrid, 1973) va treballar a ‘El País’ i ‘Prisa Revistas’ abans d'arribar a ‘eldiario.es’. Va ser fundador i sotsdirector del diari 'AND' i ha col·laborat amb el programa 'La Ventana' de Cadena Ser.

El líder de Podemos ha destacat la «dura» feina realitzada pels seus companys de partit per aconseguir un acord amb els socialistes sobre la persona per presidir l'ens públic. Així mateix, ha subratllat que tots els candidats que han sortit aquests últims dies «són de persones enormement solvents», com Arsenio Escolar i Ana Pardo de Vera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.